En de winnaar is…

De winnaar van onze ‘Grote Alexander’ gag-wedstrijd is bekend!

Andere inzendingen waren steeds zéker de moeite waard en we willen absoluut enkele bijzonder originele inzendingen vermelden: de uiterst leuke inzendingen van o.a. Diederik Van de Velde, Seppe Cools, Sem Donkers, enz… haalden ook de eindselectie en maakten ‘kiezen’ bijzonder moeilijk. Dus bij deze: een eervolle vermelding voor deze deelnemers! 🙂

Maar er kan er maar één de winnaar zijn: de gag die het scherpst, het raakst en het best opgebouwd was (in de context van een gagstrip over de jeugd van Alexander De Grote) is – na lang delibereren – nu eindelijk gekend.

En (tromgeroffel) dé laureaat van de ‘Grote Alexander’ scenario-wedstrijd is… : Dirk Baeten!

Proficiat, Dirk!!

We houden via mail op de hoogte van de vorderingen van het album, van jouw gag, jouw gesigneerde originele plaat en jouw gepersonaliseerde album! Eens het album definitief af is, willen we jou dan ook graag mee uitnodigen op een signeersessie of boekvoorstelling: wordt vervolgd!! 😉

Groetjes,

Team Alexander

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.