DE GROTE ALEXANDER-WEDSTRIJD!

Team Alexander is naarstig bezig aan het nieuwe gag-album ‘De Kleine Alexander’: dit nieuwe album zal 45 nieuwe pagina-grappen bevatten over de jeugd van onze stripheld ‘Alexander De Grote’. De geboorte maar ook de baby-, peuter-, kleuter- en kinderjaren van deze legendarische veroveraar; ze passeren allemaal de revue.

We hebben meer dan voldoende grappen (er zijn er al 44 uitgetekend), maar we willen onze trouwe fans de kans geven om zelf ook eens deel uit te maken van Team Alexander. Schrijf je eigen grap uit (van één pagina, maximaal 9 à 10 plaatjes per pagina), inclusief beschrijving en dialoog (een schets is niet nodig) en mail je gag door naar alexanderdegroteonline@gmail.com – vóór 15 juni 2017. Let wel: het blijft beperkt tot één scenario per deelnemer.

Onze auteurs en onze uitgever zal uit alle inzendingen één laureaat kiezen, wiens gag zal worden uitgetekend en uitgewerkt. De winnende grap zal worden gepubliceerd in het nieuwe gagalbum ‘De Kleine Alexander’ (te verschijnen in 2018) – met vermelding van de winnende auteur natuurlijk. 🙂

Als extra prijs zal de winnaar de originele, gesigneerde lijntekening van de uitgetekende grap (op A3-formaat) ontvangen, alsook een VIP-uitnodiging voor de boekvoorstelling van dit album (als extra signerend auteur). 🙂

P.S.: Toch een leuke insteek, niet? 😉

 

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.