Zoek de 5 verschillen…

Zoek de 5 verschillen…

De Alexander-expo is na zeven maanden in het regionaal archeologisch museum te Maaseik opgeruimd en staat terug netjes op zolder. Gezellig… Oogt toch iéts minder attractief zo, dat wel. 

Hartelijk dank aan de medewerkers van Musea Maaseik voor de zéér fijne en positieve samenwerking! Ook een dikke merci aan alle enthousiaste bezoekers die niet zelden Alexander-strips mee naar huis namen. Bedankt ook aan allle deelnemers van onze expo-quiz en de strip-workshops. En natuurlijk ook een woordje van dank aan iedereen die heeft meegeholpen bij de op- en afbouw: you know who you are! 

Het was een heel mooi project! 

 

Advertenties

Laureaten Alexander-quiz Maaseik

‘Sofia Cremers is één van de 5 winnaars van de kleine Alexander De Grote Quizz. Schepen Myriam Giebens overhandigde vandaag haar prijs, een pakket met de 4 strips over Alexander De Grote.
De andere 4 winnaars zijn ook verwittigd, hun prijs ligt klaar aan de balie van het museum.’

Een héél dikke proficiat aan de winnaars! En vooral: veel leesplezier met de Alexander-strips… 😀😀👍

Here we go!

Het wachten op een volgend ‘Alexander’-album is vast een verstikkende en moeilijke ervaring voor al onze fans (dat zijn er dus een stuk of tien, misschien elf).
Maar intussen is Team Alexander – na de zoveelste onderbreking (de ene Bart heeft een andere strip gemaakt, de andere Bart een tweede dochtertje) – weer in gang geschoten…

Hopelijk kunnen we deze zomer voldoende vorderingen maken om tegen de winter het vijfde album op de mensheid los te laten… Of toch minstens op onze fans. Alle elf! 

Stripbier: limited edition!

Onze ‘Getekende Loemelaer’ is weer van de partij: een exclusief stripbier . Met maar liefst 6 verschillende bieren met een uniek strip-etiket waarop stripheld Alexander De Grote zijn enthousiasme voor het prijswinnende bier van Brouwerij Amai toont!

Voor alle liefhebbers zijn er 2 speciale cadeauverpakkingen die in een beperkte oplage beschikbaar zijn. Het befaamde ‘rondje’ met 6 Loemelaeren en gratis glas (€ 22,50) of een trio-doosje met 3 Loemelaeren (€ 11).

Reserveer jou set(s) via mail@brouwerij-amai.be !

 

Op de onderwijsbeurs te Hasselt

Intussen loopt de succesvolle expositie ‘De wereld van Alexander De Groter nog steeds in het regionaal archeologisch museum te Maaseik! Nog te bezoeken tot 14 juni. Musea Maaseik heeft momenteel een promostand op de onderwijsbeurs te Hasselt, met de focus op… Jawel: onze Alexander en onze tentoonstelling!

Cool!  

Alexander in museumshop Gallo-Romeins Museum!

Nu ook te koop in de museumshop van Gallo-Romeins Museum te Tongeren: ‘De Kleine Alexander’! Cool!  
En de andere Alexander-albums blijven natuurlijk ook verkrijgbaar in hun mooie collectie.

https://www.galloromeinsmuseum.be/nl/praktisch/museumshop