‘Som eens op: wat hebben jullie zoal?’

Enkele niet nader genoemde trouwe stripfanaten (ik zal hun privacy respecteren) vroegen me van de week om eens op te sommen wat we zoal ‘gecreëerd’ hadden qua stripalbums en merchandise. En toen begon ik op te sommen, en op te sommen en op te sommen…
Geen wonder dat de auto altijd ramvol zit als we naar een festival vertrekken om te signeren. 

Wel eens leuk om te zien wat we – mijn kompanen en ik – in die 8 of 9 jaar bijeen hebben ‘geproduceerd’. Eigenlijk was en is het wel leuk om zo je eigen wereldje te maken…

Albums, verjaardagkalenders, sleutelhangertjes, 3D-figuren, stripbier, miniboekjes, cadeaudoosjes, stickersetjes zelfs… En natuurlijk andere uitgaven, originele pagina’s en een hoop andere spullen die ik nu vast vergeet…

😂 #JaHetIsEroverIkWeetHet