Nog een recensie!

Ahaaa! Een andere recensie heeft ons bereikt… Of hoe een compleet neutrale striprecensent een album toch tegelijk op een persoonlijke én objectieve wijze kan bespreken. Eén woord: top-journalistiek!

“Ik vind ‘De Vloek van Poseidon’ een heel schoon boek. Het is een boek over Alexander De Grote. Een bekende Romein of zo. Onzen Bart heeft dat ook heel ferm getekend. Met een potlood en een pen. Denk ik. En ne gom. En ook de kleurtjes zijn mooi. Heel kleurrijk en al. En de tekstbalonnetjes zijn dit keer niet te klein. En dien andere Bart heeft dat heel goed geschreven. Met een begin. En een eind. En zelfs een midden. Doet hem dat maar eens na. En niet eens zo heel veel tiepfouten.
Dus, laat ons samenvatten: dit stripboekje is nen echte aanrader. Al wie dat het koopt, zal er geen spijt van hebben. Of toch niet al te veel spijt. Soit.

Alleen dat mauve op de kaft is me iets te paars. Ik had een schoon blauw kleurke toch beter gevonden. Maar dat had ik hem al gezegd, vorige week nog, op de koffie.

Score: 9/10 (vanwege het mauve).

De Bomma”

Zin om onze nieuwste album ook eens zelf te bespreken? Ga uw gang! Stuur ons je bespreking toe of in de reacties hieronder. De origineelste bespreking wint een mooie Alexander-prijs!