Het is AF!

Nog even deze laatste prenten van de laatste pagina nog inkleuren en dan is het 5de stripalbum van ‘Alexander De Grote’ AF! AF!!!  Het werk aan dit album begon in 2016, dus toch weer een project van 3 jaar (onderbroken door andere stripprojecten als ‘De Kleine Alexander’ & ‘Kaspar Hauser’).

Mijn eerste stripalbum kwam uit in december 2011. Net opgezocht… Dus dit is mijn 8ste stripboek in 8 jaar tijd. Euh… HOE heb ik dàt geflikt? Het antwoord zal ongetwijfeld woorden als ‘slaaptekort’, ‘nachtwerk’, ‘duracel-konijn’, ‘overdrive’ bevatten.

In elke geval: het zit er weer op. Nu kunnen we – met gerust gemoed – de prepress verzorgen, het boek laten drukken en een spectaculaire boekvoorstelling én signeertournee organiseren.

Voor de fans, de lezers, de verzamelaars, de liefhebbers: houd 1 december al maar vrij in je agenda!!

#AlexanderDeGrote #DeVloekVanPoseidon #Proost #Barcas #Strips2Go#December2019 #Turnhout