Team Alexander in Workshop-modus!

Ter promotie van de expositie ‘De Wereld van Alexander De Grote’ in Maaseik neemt onze huistekenaar Bart Proost meerdere workshops voor zijn rekening in de openbare bibliotheek van Maaseik! Zo liggen er al drie workshops achter ons: één in oktobern één in december en – vandaag – één in januari. En ook vandaag was het voor Team Alexander weer een geslaagde expo- en workshopdag in het museum & bib van Maaseik! Leuke foto’s, een toffe workshop en enthousiaste deelnemers: helemaal top dus!
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s