Expo & workshops!

En de educatieve trein van de ‘Alexander’-expositie en -workshops, die rolt gewoon verder. De voorbij weken hebben we weer véél enthousiaste leerlingen mogen ontvangen: klassen uit Overpelt, Eksel, Neerpelt, Hamont en Achel leerden zelf stripfiguren te tekenen en gingen daarna aan de slag met een educatieve bundel op onze mooie strip-expositie. Het blijft – ook voor onze tekenaar – een geweldige ervaring! 🙂

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.