Expo verlengd & extra workshops

De expositie ‘De Kleine Alexander De Grote’ wordt – door het grote succes (1000+ bezoekers) verlengd tot eind april! De expo zal tot die tijd tijdens de schooluren te bezoeken zijn op afspraak via een mailtje naar expositie@shn.wico.be. U kan al eens door de tentoonstelling wandelen in onderstaande video. 🙂

We gaan ook nog enkele woensdagnamiddagen organiseren waarop men de expo kan bezoeken van 14u tot 17u en kinderen (8-14 jaar) een GRATIS workshop striptekenen kunnen volgen van 14u30 tot 16u. Inschrijven voor die workshops doe je ook via ’n bericht naar expositie@shn.wico.be.

De eerste woensdagnamiddag wordt woensdag 7 maart 2018.
Meer data volgen nog.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s