Stripfestival Breda 2017: het verslag

Wat een geweldig weekend hebben we achter de rug in Breda: een enorm mooie en goed georganiseerde beurs vol stripliefhebbers, een zeer mooie ‘Alexander’-beursstand bij onze fantastische uitgever Strips2Go/Findit (inclusief een grote mobiele 3D-scanner!), ‘authentieke’ Griekse kledij  en vooral véél interesse in ons nieuwste album: we hebben tegen de klippen op gesigneerd en verkocht en uitgedeeld en …

Het was geweldig! En de reacties waren enorm positief. Een enorme boost voor de auteurs die nu met nóg meer motivatie in een rechte lijn kunnen toewerken naar de Vlaamse boekvoorstelling, op 8 december in Neerpelt! 😉

(Foto’s: copyright Alex Odijk 2017 – waarvoor dank!) 🙂

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.