Tekenen te ‘Getekend, Lommel’!

Onze huistekenaar Bart Proost is mede-initiatiefnemer van het stripfestival ‘Getekend, Lommel’… Dus kon uitgeverij Strips2Go en onze stripreeks ‘Alexander De Grote’ (met auteurs Bart Proost én Barcas) natuurlijk niet ontbreken op deze gezellige, gezinsvriendelijke en erg geslaagde eerste editie van deze beurs! Er liepen zelfs Griekse hoplieten rond om de aanwezigheid van onze stripheld wat extra in de verf te zetten! 🙂

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.