Stripdagen Haarlem: druk & warm :-)

Weer terug van een weekendje Haarlem. Een héél gezellige (buiten)beurs die – mede dankzij het werkelijk stralende weer – mocht rekenen op een drukke opkomst. Vooral op zaterdag was het zéér druk omdat op die dag de stripliefhebbers werden versterkt door shoppers, toevallige passanten en terrasjestoeristen. 🙂
Het gevecht met de brandende zon op onze wel zéér dun begroeide kopjes werd beslecht door het opstellen van extra banners (je kan nooit genoeg van die dingen hebben)… Dus Team Alexander vs De Zon; 1-0. 🙂

Voor het overige was dit een typische Nederlandse stripbeurs: goed geregeld, veel promotie, professioneel aangepakt en omkaderd, voor jong en oud. Ja, we hebben het wel voor Nederlandse beurzen, en daar zit de vlotte verkoop en het uiterst gezellige publiek zeker ook voor iets tussen. 😉

In 2018 zijn we hopelijk weer van de partij…

In bijlage enkele sfeerbeelden.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.