nieuw op YouTube: interview Stripfestival Turnhout

Over precies één weekje staan we weeral te signeren op het fijne Stripgidsfestival te Turnhout (inclusief Griekse klederdracht en gezellige beursstand): tijd dus om eens terug te blikken aan de hand van een leuk (niet eerder vertoond) videofragment…

In december 2013 lanceerden we op hetzelfde festival ons tweede ‘Alexander De Grote’-album (‘De Sandalen van Hermes’), met grote bijval. En nu hebben we de footage kunnen bemachtigen van het interview dat Kurt Morissens van Stripelmagazine toen van ons afnam. Onze scenarist en manusje-van-alles Barcas is de beelden van Freddy Bellis intussen aan het monteren tot een fraai geheel… Maar we willen u de preview op het grotere interview alvast niet onthouden, zo in aanloop naar het Stripgidsfestival 2015.

Dat leek ons wel gepast. Als promotie voor onze signeersessie, het festival en zelfs voor ons charmante ‘Alexander’-YouTube-kanaal. Veel kijkplezier!
😉

 

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.